Voedingsmiddelen geschikte smeermiddel, Haynes CIP-Film

Voedingsmiddelen geschikte smeermiddel, Haynes CIP-Film

Merk: Haynes Lubricants
Product Code: 165051
Beschikbaarheid:
Voorraad

Beschikbare Opties:

Beschrijving

Voedingsmiddelen geschikte smeermiddel, Haynes CIP-Film

Haynes CIP-Film is door de autoriteit USDA gekeurd (H1) voor gebruik in voedselverwerkende bedrijven voor incidenteel contact met voedsel.

Smeren en onderhouden in de levensmiddelensector met de NSF-gecertificeerde smeermiddelen van Rodesta!

Rodesta is de officiële distributeur in Nederland van de Haynes voedselveilige smeermiddelen die geschikt zijn voor zowel de voedingsmiddelen, farmaceutische, gerelateerde industrieën en met een grote diversiteit aan toepassingen.

In de voedingsmiddelenindustrie is de regelwetgeving van geschikte voedselveilige smeermiddelen erg nauwkeurig en strikt, met als doel de consument te beschermen in geval van contaminatie. Het toepassen van de verkeerde smeermiddelen in voedingsmiddelen gerelateerde bedrijven kan bij contaminatie namelijk direct leiden tot medische klachten bij gebruikers, recall acties en indirect tot reputatieschade.

De specialisten van Rodesta adviseren over de wijze waarop machines, die gebruikt worden voor de productie en/of verwerking van voedingsmiddelen, smeertechnisch onderhouden dienen te worden om zodoende het productieproces soepel te laten verlopen.

Download hier de technische gegevens van de Food-Grade CIP-Film

Gerelateerde Producten