Haynes Lubricants

Sorteer op:
Tonen:
Display: Lijst / Rooster
 • Voedingsmiddelen geschikte smeermiddel, Haynes Lubri-Film Plus
  Haynes Lubri-Film Plus is een sanitaire smeermiddel ten behoeve van extreme toepassingen met perfecte prestaties en lage wrijvings eigenschappen. Smeren en onderhouden in de levensmiddelensector met de NSF-gecertificeerde smeermiddelen van Rodesta! Rodesta is de officiële distributeur in Neder..
 • Voedingsmiddelen geschikte smeermiddel, Haynes Lubri-Film
  Haynes Lubri-Film is een sanitaire smeermiddel ten behoeve van extreme toepassingen met hoge belastbaarheid en lage wrijvings eigenschappen. Smeren en onderhouden in de levensmiddelensector met de NSF-gecertificeerde smeermiddelen van Rodesta! Rodesta is de officiële distributeur in Nederland ..
 • Voedingsmiddelen geschikte smeermiddel, Haynes CIP-Film
  Haynes CIP-Film is door de autoriteit USDA gekeurd (H1) voor gebruik in voedselverwerkende bedrijven voor incidenteel contact met voedsel. Smeren en onderhouden in de levensmiddelensector met de NSF-gecertificeerde smeermiddelen van Rodesta! Rodesta is de officiële distributeur in Nederland va..
 • Voedingsmiddelen geschikte smeermiddel, Haynes Silicone Grease
  Haynes Silicone Grease is een "Food-grade" smeermiddel dat gebruikt kan worden op verschillende installaties in de voedingsmiddelen- en farmaceutische productie locaties waar incidenteel contact met voedsel kan optreden. Smeren en onderhouden in de levensmiddelensector met de NSF-gecertificeerde ..