Voedingsmiddelen geschikte smeermiddel, Haynes Lubri-Film Plus

Voedingsmiddelen geschikte smeermiddel, Haynes Lubri-Film Plus

Merk: Haynes Lubricants
Product Code: 165053
Beschikbaarheid:
Voorraad

Beschikbare Opties:

Beschrijving

Voedingsmiddelen geschikte smeermiddel, Haynes Lubri-Film Plus

Haynes Lubri-Film Plus is een sanitaire smeermiddel ten behoeve van extreme toepassingen met perfecte prestaties en lage wrijvings eigenschappen.

Smeren en onderhouden in de levensmiddelensector met de NSF-gecertificeerde smeermiddelen van Rodesta!

Rodesta is de officiële distributeur in Nederland van de Haynes voedselveilige smeermiddelen die geschikt zijn voor zowel de voedingsmiddelen, farmaceutische, gerelateerde industrieën en met een grote diversiteit aan toepassingen.

In de voedingsmiddelenindustrie is de regelwetgeving van geschikte voedselveilige smeermiddelen erg nauwkeurig en strikt, met als doel de consument te beschermen in geval van contaminatie. Het toepassen van de verkeerde smeermiddelen in voedingsmiddelen gerelateerde bedrijven kan bij contaminatie namelijk direct leiden tot medische klachten bij gebruikers, recall acties en indirect tot reputatieschade.

De specialisten van Rodesta adviseren over de wijze waarop machines, die gebruikt worden voor de productie en/of verwerking van voedingsmiddelen, smeertechnisch onderhouden dienen te worden om zodoende het productieproces soepel te laten verlopen.

Download hier de technische gegevens van de Food-Grade, Lubri-Film plus

Gerelateerde Producten